Klubkoteka Klubkova družionica

Klubkoteka

Za roditelje već od prve šetnje


U Klubkovoj družionici možeš se družiti s drugim roditeljima, prijateljima i obitelji, ili jednostavno uživati sam(a) dok se beba igra ili spava. Prostor je osmišljen za nesmetano kretanje malih puzavaca i hodača, dok mlađu bebu možeš spustiti pored sebe ili na prostirku. Bebe se slobodno hrane, a wc je opremljen prematalicom. Tu su naravno i igre za bebe, a u toplim mjesecima i terasa. Naravno da su u Klubkoteci dobrodošla i starija djeca, pazeći pritom na sigurnost beba i pridržavajući se Klubkovog kućnog reda.
I drugima reci, vidimo se u Klubkoteci!


PONUDA KLUBKOTEKE


Roditelji u fotelji

sitter2-home-icon1

Opušten izlazak s bebom

Klubkoteka ima sve što ti treba za opušteni izlazak s bebom: ugodne naslonjače i razumijevanje kada beba plače, gutljaje i zalogaje razne za trbuhe prazne, muziku za velike i igre za male.

sitter2-home-icon6

Zabava za velike i male

Tuneli, penjalice i njihaljke inspirirani su Pikler pedagogijom slobodnog kretanja i razvoja beba. Tu su naravno i klasične igračke, hranilice, jastuci za sjedenje, internet za surfanje, knjige i časopisi za čitanje… Ako se nečega nismo dosjetile, posjeti nas & podsjeti nas!

sitter2-home-icon5

Knjižnica

Naša mala knjižnica tek je u nastajanju. U njoj se nalaze knjige o trudnoći, razvoju bebe, roditeljstvu, odnosima i drugim temama koje se na razne načine dotiču života roditelja. Naravno, tu su i knjižice za bebe. Sve knjige možeš koristiti u Klubkoteci.

sitter2-home-icon3

Parking za kolica

Ispred ulaza u Klubko je parking za kolica, a bicikl možeš vezati za ogradu kod našeg parkinga u Bisačkoj ili za ogradu naše terase. Privatni parking je u Bisačkoj 14 , a javni parking ispred glavnog ulaza u Klubko

Prijatelji i druge odrasle osobe bez djece plaćaju povoljniju cijenu ulaznice, bake i djedovi također!

POSEBNA PONUDA

  • Klubko
1 / 1

Klubkov kućni red

+385 97 7099 706
Centar za roditelje Klubko
Bisačka 14, Zagreb
info@klubko.hr
Buy now