Klubko programi

Grupa za druženje roditelja i beba do 12 mjeseci starosti okuplja mame i tate na porodiljnom ili roditeljskom dopustu željne druženja, razgovora i učenja o razvoju bebe, roditeljstvu, obiteljskoj dinamici, odnosima, promjenama i svim drugim temama koje zaokupljaju roditelje u prvoj godini bebinog života.

Druženja u Klupku podrške roditeljima pružaju priliku da upoznaju druge roditelje u sličnoj situaciji i fazi života, sa sličnim interesima, pitanjima i potrebama. Okosnica svakog susreta je jedna odabrana tema koja potiče na daljnji razgovor o iskustvima, razmišljanjima, i pitanjima koja se otvaraju i na koja tražimo odgovore zajedno i/ili u društvu stručnih gostiju koji će pojedinim temama dati doprinos razrješavajući dileme, iznoseći stručne informacije i razbijajući tabue vezane uz roditeljstvo.

Cilj ovih druženja je pružiti mjesto za razgovor s drugim roditeljima, za postavljanje pitanja i dobivanje odgovora od stručnjaka, mjesto za izgradnju vlastitog roditeljskog puta. Ne propagiramo ispravnost samo jednog načina/metode/pokreta već osnažujemo roditelje da samopouzdano grade vlastiti roditeljski stil poštujući vlastitu obiteljsku dinamiku, vrijednosti i navike, a pitanja vezana uz egzaktna znanja kao što je razvoj bebe postave na pravim mjestima odnosno stručnim osobama.

Znamo da je prva godina roditeljstva velika je prekretnica u životu svakog roditelja jer tada sve navike dotadašnjeg života u trenu nestanu i ustupe mjesto novoj odgovornosti, novom smislu, novim strahovima, novim potrebama, novim navikama, novim prioritetima, novim vrijednostima, novim pitanjima, novim sumnjama, novim brigama i novom nedostatku vremena za brigu o sebi i partneru/ici.

Kako se snaći u moru savjeta i informacija s kojima smo bombardirani? Kako zadržati zdrav razum u emocionalno iscrpljujućim okolnostima? Kako znati što je “normalno”? Kako vjerovati u sebe i vlastite kompetencije kada se suočavamo s najviše nesigurnosti i pitanja? Kako se osjećati dobro u svojoj novoj koži i novoj ulozi?

Želja nam je da kroz povezivanje s roditeljima i razgovor zajedno osvijestimo realnu sliku roditeljstva kako biste stekli veću sigurnost u sebe, vlastite kompetencije, izbore i odluke, a da pitanja o razvoju bebe obrađujemo stručno kako biste dobili relevantne informacije.

Ne možemo vas naspavati ni počistiti vam stan, ali možemo vas slušati, pričati i smijati se s vama, dovesti goste uz koje ćemo neke važne teme produbiti sa stručnim spoznajama ili iz drugog kuta.

 

Druženja moderiraju Ivana Habuš Kraljević i Barbara Perasović Cigrovski, voditeljice Centra za roditelje Klubko.

Grupa za druženje Klupko podrške održava se 1 x tjedno u Kukuljevićevoj 15, srijedom u 13h u Kukuljevićevoj 15 (Relax Kids 4All). Trajanje druženja je 60 minuta.

ONLINE grupa Klupko podrške održava se 1 x tjedno, petkom u 13h. Trajanje je 60 minuta.

Cijena paketa od 4 susreta* je 260kn. Prvi dolazak je besplatan.

*Paket je iskorišten nakon 4 ostvarena sudjelovanja, odnosno svaki izostanak se može nadoknaditi. U skladu s trenutnom situacijom, važno nam je da budete sigurni da ćete plaćeno imati priliku iskoristiti. Zato je obavezno nakon izostanka sljedeći dolazak najaviti na naš mail info@klubko.hr❣️

Broj sudionika na pojedinom druženju je ograničen na max 8.

Na druženjima sudjeluju bebe te su za njih osigurane prostirke, mjesto za prematanje i fotelja za hranjenje. S obzirom na epidemiološku situaciju, preporučamo da ponesete svoju dekicu i nekoliko igračkica za bebu.

Roditelji u zatvorenom prostoru nose maske. Poštujmo mjere propisane zbog epidemije covid-a i družimo se sigurno i zdravo!

 

Sve dodatne informacije, upiti i prijave na info@klubko.hr

 

Postati roditelj zaslužuje podršku!

Svaki roditelj gradi svoj roditeljski stil. Kada informacije dobivene iz raznih priručnika, od stručnih osoba ili drugih roditelja probiremo i slažemo u skladu s našim potrebama i vrijednostima, stvaramo vlastiti jedinstven roditeljski stil, a samo takav je najbolji za nas i našu bebu. 

 

 

Buy now