fbpx

Programi za odrasle

Roditeljima postajemo na različite načine: kada prvi put počnemo maštati o djetetu, dok planiramo dijete ili nas ono iznenadi svojim dolaskom, prvim danom djetetovog života u trbuhu, prvim danom njegovog života na našim rukama ili onoga dana kad mu pružimo ruku u dječjem domu.

Roditeljima bivamo na slične načine: gubljenjem, traganjem i upoznavanjem sebe; u vrtlogu emocija i odgovornosti, brige i zadovoljstva, nesnalaženja i pronalaženja; u vrtlogu partnerskog odnosa koji se mijenja jer se i mi mijenjamo; na klackalici svojih i djetetovih potreba; u otkrivanju novog smisla i frustriranju zbog nedostatka vremena za sve što obavljamo, mislimo da trebamo biti i sve što želimo.

Poznavanje dječjeg razvoja pomaže nam u razumijevanju djetetovih potreba. Kroz upoznavanje djeteta i odgoj, upoznajemo sebe i svoje potrebe, dobivamo priliku biti ne samo roditelj kakav stremimo biti, već i osoba kakva želimo biti.

Odnos s djetetom je dvosmjeran proces i najveća životna škola. Tu smo za vas kroz naše praktične radionice, edukacije za roditelje, grupe podrške i individualno savjetovanje. U svim vašim fazama. 🙂

Klubko – Sva lica roditeljstva ❤️